Podotherapie houten

Cosmetische behandelingen bij de tandarts

Geplaatst op

 

Er zijn bijzonder veel opties bij de moderne tandarts als het gaat over beschikbare cosmetische behandelingen. En dat komt goed uit, want er zijn veel mensen die behoefte hebben aan een behandeling bij de tandarts. Of roept het een het andere op? Waarschijnlijk wel. We nemen er in deze blog een aantal met je door. 

Facings voor een witte smile 

Wanneer je tanden niet meer helemaal zo mooi zijn als vroeger, dan is er een gemakkelijke manier om dit toch voor elkaar te krijgen. Namelijk met facings. Dit zijn schildjes die gewoon rond je tanden kunt laten maken. Ze zijn doorgaans gemaakt van compositie, maar porselein en goud komen ook voor. Vraag er maar eens na bij de tandarts. 

Tandenbleken

Steeds meer tandartspraktijken bieden deze behandeling aan: bleekbehandelingen. Niet van de huid natuurlijk, maar van de tanden. Met peroxide maakt de tandarts je tanden weer wit. Het is snel gebeurd en het is een stuk goedkoper dan het zetten van facings. Bovendien (net als de facings) is de behandeling pijnloos. Een snelle manier om weer een frisse smile te hebben. 

De beugel voor een recht gebit 

Vanaf een jonge leeftijd dragen mensen vaak een beugel. Niet iedereen heeft zijn jeugd een beugel gehad. Op latere leeftijd willen mensen dit soms nog corrigeren. En dat kan ook, door een onzichtbare beugel te nemen. Er zijn een aantal manieren waarop je dit kunt doen. Lees er meer over. Bij tandarts Krimpen aan den IJssel vind je tal van cosmetische dentale behandelingen die beneficiair zijn voor de gezondheid van je gebit. 

Conclusie 

Het is zeker een goed idee om te werken aan de gezondheid van je gebit. Wanneer je geen goed gevoel erbij hebt, dan is het goed om een afspraak met je tandarts te maken. Hij of zij kan je heel goed adviseren en je helpen met verschillende behandelingen. We hebben hierboven een aantal van de belangrijkste cosmetische behandelingen genoemd. Wil je trouwens meer blogs lezen over gezondheid en aanverwante onderwerpen, dan zit je op onze site helemaal goed. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs, word een stuk fitter en blijf het!

Contactgegevens

Via info @ podotherapie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden